Las Vegasista löytyy aivan kaikkea. Sama pätee myös tämän ympäri vuorokauden sykkivän kaupungin ruokatarjontaan, sillä tarjolla on jos jonkinmoista syötävää. Nirsoimmatkin tulevat taatusti löytämään itselleen mieluista ruokaa ja voidaankin kai sanoa, että mitä Las Vegasista ei saa, sitä ei ole olemassakaan. Katsotaanpa Las Vegasin tarjontaa ravintoloiden osalta hieman tarkemmin ja siten, että keskitymme vain kalaruokiin ja loistaviin pihveihin erikoistuneisiin ravintoloihin. Vaikka tästä kaupungista, aivan kuten kaikista muistakin amerikkalaisista kaupungeista, saa aivan hervottoman hyviä hampurilaisia, löytyy sen kalaruoka- ja pihvitarjonnastakin todellisia helmiä.

Parhaat kalaruuat ovat tuoreita ja valmistettu siten, että niissä käytetyt mausteet korostavat meren upeaa luonnollista makua ilman, että ne hallitsisivat makuelämystä kuitenkaan liikaa. Osa merenelävistä kuten vaikkapa raa’at osterit ja simpukat eivät vaadi kaverikseen muuta kuin terävän veitsen, jolla herkun saa koverrettua syömäkuntoon. Las Vegasissa saa niiden lisäksi toki myös paljon muutakin korkealla ammattitaidolla valmistettua herkullista ruokaa aina mitä erilaisimmista kaloista, hummereista ja ravuista lähtien, ja olisikin todella sääli, mikäli ei kaupungissa vieraillessaan tutustuisi tähän vaihtoehtojen paljouteen, Mikäli taas kalaruoka ei sytytä tai kaipaa muuten vaan lautaselleen jotain tuhdimpaa ja täyttävämpää, on silloin luonnollisesti paras valinta hyvä pihvi. Las Vegasissa hyvän pihvinkään löytyminen ei taatusti ole ongelma eikä mikään, vaan

mehukkaita, taidolla valmistettuja pihvejä saa hyvin monesta paikasta. Katsotaanpa muutamia esimerkkejä hyvistä vaihtoehdoista ruokapaikkojen suhteen, jottei Las Vegasiin tupsahdettuaan tarvitse täysin sokkona lähteä kokeilemaan eri ravintoloita, vaan pääsee suoraan istahtamaan paikkaan, jossa laatu ja makuelämykset ovat taattuja.

Yksi erittäin hyvä vaihtoehto on ravintola nimeltään American Fish, josAwadhi_prawnssa kokki Michael Mina nostaa kestävän kehityksen keskeiseksi asiaksi niin ruuanvalmistuksessa käytettyjen raaka-aineiden kuin sisustuksenkin suhteen. Toinen erikoisuus tässä ravintolassa on se, että keitinvetenä kalaruokien valmistuksessa käytetään maailman eri meristä ja järvistä haettua vettä. Ravintolassa voi myös tilata loistavia pihvejä.

Toinen varteenotettava pysähdyspaikka on Jean Georges Steakhouse, joka tarjoaa perinteiseen pihvi- ja kalaravintolaan nykyaikaisia ja kansainvälisiä ulottuvuuksia. Tässä ravintolassa täytyy toki pulittaa hieman enemmän syömisistään, mutta laatu kohtaa silti hinnan täysin.