Opas Las Vegasin parhaimpiin mereneläviin

Mikäli olet suuri kalan ja muiden merenelävien ystävä, tulee Las Vegasista löytyvä mahtava tarjonta tyydyttämään täydellisesti mielitekosi ja yllättämään positiivisesti. Tarjolla on vaikka mitä aina katkaravuista valmistetuista cocktaileista ravunjalkoihin, kreolilaistyyppisiin fine dining –kalaruokiin, aasialaisvaikutteisiin vaihtoehtoihin, italialaisiin kala- ja äyriäispastoihin ja monee muuhun herkkuun, joten Las Vegasiin matkustettaessa kannattaa toden teolla henkisesti valmistautua tajunnanräjäyttäviin makuelämyksiin.

Mikäli täytyisi valita yksi paikka, jossa nauttia äärettömän laadukkaasta ja seafood-918423_960_720suussasulavasta kalaruuasta, saattaisi American Fish at Aria Resort Las Vegas olla hyvinkin se kaikkein paras vaihtoehto. American Fish on paikka, jossa ei tarvitse lähteä kauas Pohjois-Amerikan Alassa kiemurteleville joille naaraamaan lohta, vaan se tarjoillaan näppärästi lautaselle sormea ruokalistalla osoittamalla. Tarjolla olevat ruuat valmistetaan huolella ja luovuudella alusta loppuun, ja täältä lähdettyä asiakkaiden käsitys loistavasta asiakaspalvelusta ja tasokkaasta ruuasta mullistuu kertaheitolla.

Toinen kiintoisa vaihtoehto on RM Seafood at Mandalay Bay Las Vegas, jossa erityisesti ympäristöasioista ja kestävästä kehityksestä kiinnostuneille on mistä valita. Mandalay Bay –hotellissa työskentelevä Rik Moone tuo ravintolaansa intohimonsa kestävää kalastusta kohtaan. Mikäli rakastat kalaruokia ja ajatus ympäristötietoisista ja muutenkin ekohenkisistä valinnoista tuntuu tärkeältä asialta, on tämä ravintola juuri oikea valinta.

Vaikka kala onkin erityisen terveellinen valinta, ei kaikkien kalojen kalastaminen ja kasvattaminen ole kovinkaan vastuullista toimintaa. Tämän vuoksi onkin erittäin mukavaa, että Las Vegasista löytyy ravintola, jossa nämä asiat on otettu sydämenasioiksi. RM Seafood at Mandalay Bay Las Vegas on ravintola, josta muutkin kalaruokaa tarjoavat ravintolat voisivat ottaa mallia, jotta voisimme olla varmoja siitä, että kohtelemme myös mereneläviä oikeudenmukaisella tavalla. Esimerkiksi liikakalastus uhkaa romahduttaa kalakantoja, minkä vuoksi ei ole samantekevää millaisia annoksia lautasellesi valitset. Ellet pääse vierailemaan Las Vegasissa, vieraile osoitteessa: www.jackpotcity.org ja pääset nauttimaan pelaamisen tuomasta jännityksen tunteesta.

Entäpä sitten Emeril’s Fish House, joka löytyy kuuluisasta MGM Grand Hotelista? Tämän ravintolan tarjonnassa on keskitytty erityisesti mausteiden ympärille. Kyse ei ole siitä, että ruoka olisi jotenkin poikkeuksellisen tulista, vaan siitä, että ruuissa on käytetty mausteita upeasti yhdistelemällä niitä huikeaksi makuelämykseksi, joka saa makunystyrät kihelmöimään suussa. Jo pelkkä kalaruokien nuuhkiminen saa veden kielelle. Näköaistiakin aktivoidaan ruuan esillepanon kauneudella. Mauissa voit aistia aivan uusia ulottuvuuksia, joita et milloinkaan ennen ole elämässäsi saanut kokea. Täältä kävelee taatusti pois vaikuttuneena.

Viimeisimpänä muttei tietenkään vähäisimpänä mainittakoon buffet-vaihtoehtona Village Seafood Buffet, joka tarjoaa Las Vegasissa yhden parhaimmista hinta-laatusuhteista ruuan suhteen. Alle neljälläkymmenellä dollarilla voit lastata lautaselle niin monta ravunjalkaa, hummeria, katkarapua, sushia ja erilaisia äyriäiserikoisuuksia kuin vain uskoo jaksavansa syödä. Ravintola on hiljattain uudistettu ja takaa kaikin puolin upean ruokailuelämyksen.